RECENTE PROJECTEN

Plaatjes en video's zeggen meer dan duizend woorden. Blader eens door onze voorgaande opdrachten en fotogalerij en zie met eigen ogen hoe we ons vak uitoefenen. Als onze manier van werken en de resultaten u aanspreken, neem dan vandaag nog contact met ons op en vertel ons over het project dat u door ons wilt laten uitvoeren.


Aftermovie Kick Off Deventer 2019

Dit jaar was er weer een nieuwe editie van de Kick Off. Een evenement in teken van het nieuwe culturele seizoen en het begin van het nieuwe schooljaar voor studenten. Wij werden gevraagd een aftermovie te maken van deze avond!


Aftermovie Slotgrachtconcert De Haere 2019


Aftermovie Hoogtevrees 2019

 Wij hebben een aftermovie gemaakt van het driedaagse festival Hoogtevrees!


Twynstra Gudde - Omgevingsmanagment 

 

 


Vegan Night Brasserie Zonnig

De interesse voor plantaardig eten groeit, daarom een verrassende driegangen-vegan-menu bij Brasserie Zonnig te Diepenveen. Het initiatief ontstond bij twee dorpelingen met de vraag of het mogelijk zou zijn een vegan avond te organiseren? De manager en koks waren meteen enthousiast. De vleeseter werd verrast door de bite van de Biet Wellington. Het was een geslaagde en gezellige avond. Ward heeft voor de Brasserie een korte video gemaakt die de avond goed weergeeft.


Twynstra Gudde Klimaatadaptatie

Voor het adviesbureau Twynstra Gudde hebben wij een serie van 3 video's gemaakt. Het doel van deze video's was om de klimaatadaptatie beter in beeld te brengen. 

Twynstra Gudde: ''De meeste waterschappen en gemeenten hebben al een beeld van waar de kwetsbaarheden zitten, maar dit aanpakken kan niemand alleen. De volgende stap is daarom de risicodialoog. Met andere partijen en overheden om tafel. Wie schuiven hier aan, en welk risico vinden we erg, welke afspraken maken we met elkaar? Wij willen je als Twynstra Gudde graag helpen hier een goede invulling aan te geven. In deze derde klimaat adaptatie vlog reflecteren we met verschillende overheden op de invulling van de risicodialoog.''


BEHIND THE SCENES

 • Ward
  Ward
 • Youk
  Youk
 • Youk
  Youk
 • Youk
  Youk
 • Youk
  Youk
 • Ward
  Ward
 • Youk
  Youk